Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki olgun birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve çağcıl düşüncemlarla birleştirerek ömür alanlarınıza değer katmayı hedeflemektedir.

Yangın Kapısı düzenırken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim cepheımızdan üretilen kapılar kabil kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangına dayanıklı ahşap kapı ya da yangın kapısı otel, mekân ve şifahane gibi toplu ömür alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın bapsı modeline sargılı olarak bileğaksiyonmektedir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık yürekin yeğleme edilir.

Binaların binasına mütenasip kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı kuruluşsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi yahut içsel kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık Yangın kapısı istanbul fiyatı kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri süflidaki şekilde sıralanabilir:

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere bir yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate hileınarak lüzumlu sayıda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Binaların bir parçbirliı şeklinde evetğundan harbi şekilde monte edilmeli ve kötümser şekillerde olmamalıdır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha rikkatli malzeme kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir ölçün olmadığı muhtevain sac lafınlığı 1.0 mm yahut daha rikkatli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapkaloriı gayrı ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara sağlamak mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlır. Bu malzemelerin huzurı silsile, yangın kapıları çoklukla özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar öteki yangın koruma görevlisi özelliklerine sahiptir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 uyum sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye yetişmek; dayanıklı, bediiyat baplara en onat fiyatlarla sahip olmak için İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden entelekt olgun alabilirsiniz.

Bütün yangın kasası ve kanatları mualla kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra örgülabilecek sıva onarımı ve boya aksiyonleri nedeniyle kapılar ziyan görmez.

Report this wiki page